facebook

Kiemelt sikereink

 

BUSINESS EXCELLENCE ELISMERÉST KAPTUNK

 

Az elmúlt 10 év hagyományának megfelelően 2020-ban is átadták a Business Excellence-díjakat. Ez az elismerés minden évben a turisztikai kiválóságokról szól. Azzal a célzattal hozták létre, hogy az üzleti utazók és a szakma megkérdezésével minden évben elismerjék azoknak a turisztikai szolgáltatóknak a munkáját, akik kiemelkedő és/vagy egyedi eredményeket értek el, illetve példamutató tevékenységet folytattak. Alapítványunk a „vállalati, társadalmi felelősségvállalás” kategóriában kapott országos elismerő oklevelet, melyre nagyon büszkék vagyunk. 

Bussines Ex dij

A Business Excellence 2020 vállalati társadalmi felelősségvállalás díjait olyan cégek, szolgáltatók, szervezetek érdemelhették ki, akik valamely szolgáltatásuk közösségi felajánlásával, ingyenessé tételével, adományokkal, vagy új, a többieket is támogató szolgáltatások életre hívásával, kiemelkedő társadalmi felelősségvállalási tevékenységgel segítettek a turisztikai szakma szereplőinek vagy a rászoruló társadalmi csoportoknak. 

A Támasz az Embernek, Támasz a Természetnek Alapítvány évtizedek óta segíti az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területen folyó értékőrző-értékteremtő munkát. Megalapítása óta segítséget nyújt az ide érkező kutatóknak, aktívan részt vesz a fenntartási és karbantartási feladatokban, illetve segíti a turisztikai szolgáltatások fenntartását, bővítését is. A TETT Alapítvány a koronavírus idején is megmutatta önzetlen helytállását. Törekvéseink és érdemek elismeréseként kaptuk meg ezt a rangos díjat. Alapítványi céljaink között szerepel a természeti értékek védelme, az emberek segítése, munkához juttatása, és a nehéz helyzetekben az emberek munkahelyének megőrzésére való törekvés is.

A Business Excellence Gála, a Business Traveller Hungary magazin hagyományos díjkiosztó rendezvénye, melyet a Ensana Thermal Hotel Margitszigetben rendeztek meg.